Terug naar de hoofpagina van diamental Diamental Magazine Online
 
 
Hart4Es
 

Nieuw: Klank-Psychometrie

In 2008 verzorgt Joop de muzikale begeleiding op diverse bijeenkomsten, waarbij de paragnost Gerard Heutink helderziende waarnemingen doet. Deze bijzondere bundeling van hun gaven vindt plaats op diverse locaties in Nederland en/of België. Verenigingen kunnen Gerard en Joop boeken en voor meer informatie over komende bijeenkomsten kan men bellen naar: 0032-11765109/0032-11403494 (België) of 070-3660991 (Nederland).

Verder staan er verschillende weekend workshops gepland, zoals:

Groeien en bloeien op deze planeet: met muzikale ondersteuning van Joop en een begeleiding van Marleen (inclusief lezing over klimaatverandering)

En nu IK: speciaal voor vrouwen die hun drukke 'zorg' leven even helemaal willen ontvluchten. Een weekend helemaal voor jezelf, boordevol creativiteit en natuur. Met mentale begeleiding van Marleen en muzikale begeleiding van Joop.

Wilt u Joop en Marleen uitnodigen om een avond of workshop te verzorgen? Wilt u een workshop meemaken of meer over Joop en Marleen lezen? Hun website staat boordevol informatie: www.joophogendoorn.eu


Joop en Marleen NU
Door W.M.F. Leuver


Eén van de eerste interviews die we voor Diamental gedaan hebben is het interview met Joop en Marleen Hogendoorn. Hoog tijd voor en update dachten we zo.

Joop achter zijn orgelSinds ons eerste interview, nu al weer 7 jaar geleden zijn Joop en Marleen door een scala van ontwikkelingen gegaan. Momenteel wonen ze in het Belgische Lommel, waar ze in hun eigen rolstoeltoegankelijke spirituele centrum hebben met de toepasselijke naam Hogeberg (voor wie het nog niet wist, Marleen’s meisjesachternaam is Berger). Zij bieden daar een scala activiteiten, zoals kant en klare bewonersvakanties, workshops en serre-concerten.

Dit is echter nog maar het topje van de ijsberg. Joop is nog regelmatig in Nederland te vinden, al dan niet begeleid door Marleen. Ze zijn onder andere graag geziene gasten op spirituele avonden en beursen. Joop speelt, en terwijl Marleen de CD’s verkoopt heeft ze altijd aandacht voor de mensen die haar benaderen. Ook is Joop een graag geziene gast in verzorgingstehuizen, waar hij o.a. meezingdagen verzorgt. “Dankbaar werk”, zegt hij zelf, vooral door de vreugde waarmee hij telkens weer wordt ontvangen. Ook maakt hij nog steeds veel persoonlijke composities, welke aangevraagd kunnen worden door het invullen van het formulier op zijn website.

Marleen, aandachtig luisterend naar de boodschappen van de spirituele kerstavondHoewel de meeste aandacht naar Joop uit lijkt te gaan, is de rol van Marleen niet te onderschatten. Wat velen niet weten is dat Marleen, naast de vrouw van Joop, ook holistisch therapeute en pedagogisch medewerkster is. Haar achtergrond als onderwijzeres en pedagogisch medewerkster voor thuis- en daklozen geeft haar het gereedschap dat ze daar bij toepast. Toch komt Marleen, mede door haar invoelingsvermogen en liefdevolle aandacht nooit belerend over, in tegendeel zou ik willen zeggen. Door haar respectvolle benadering en betrokkenheid is het niet moeilijk om je open te stellen. Vandaar dat ik vanaf deze plaats extra aandacht zou willen vragen voor haar workshops voor vrouwen. Dit zijn weekenden voor en door vrouwen, die zichzelf op de eerste plaats durven zetten. Tijdens dit weekend kunnen ze kunnen genieten, wandelen in de schitterende natuur in de directe omgeving van Lommel (natuurstad nummer 1 van Vlaanderen), waar ze weer meisje mogen zijn en even hun verantwoordelijkheden los mogen laten. Genieten en samenzijn zonder een gepland schema en genieten van een weekend dat alleen voor hen is. Uiteraard met de toegevoegde waarde van de sessies met Marleen en begeleidende relaxmuziek van Joop.

De stilte rondom Joop en Marleen betekent dus echt niet dat ze stil zitten, dat blijkt wel. Joop en Marleen verzorgen ook thema-avonden en tijdens de kerstdiners zorgt Joop voor de muzikale begeleiding. "Voor de komende weken staan er een forst aantal kerstdiners op de agenda", vertelde Marleen.

Het komende jaar vindt u Joop en Marleen in januari op het Paranormaal Alternatief te Rijswijk (Darling Market) waarbij Joop, als het een beetje meezit, zijn nieuwe CD zal presenteren. Ook zijn Joop en Marleen bij Healing Care graag geziene gasten en zijn ze uitgenodigd ook het komende jaar een avond te verzorgen. Voor de juiste datum verwijzen we naar de agenda van Healing Care.


Voorlopige agenda Joop en Marleen

17 en 18 mei 2008 - Paranormaal Alternatief
27 en 28 september 2008 - Paranormaal Alternatief

Voor informatie over de wekelijkse muziekdagen in Vlaardingen: Tel 003211765109


 
nopix
stichting diamental